Balanced Hookbait

Balanced Hookbait van MTC blijkt een prima vervanger van de Snowgirl. In oktober werden op alle stekken goed vis gevangen. Zo blijft MTC onbetwist een prima aaskeuze.

Prima weken
Afgelopen weken was MTC bij ons op bezoek om hun aas eens ter plekke te testen en niet zonder succes. Een prachtige donkere spiegel kon de verleiding van de balanced hookbait niet weerstaan.
De bootstek blijft ook in oktober goed door lopen
Het weekend erna wist Teun twee dikke schubs te verschalken op dezefde balanced hookbaits waaronder weer een mooie 20 kg vis. Ditmaal werden de vissen gevangen op de Campingpod.
Het eerste appje wat we kregen was ik heb nu een hele dikke schubkarper in het net, mijn dag kan niet meer stuk!
20 Kilo
Door de watertemperatuur kon de vis verantwoord gezakt worden voor een paar uurtjes. Nog voor het licht werd kwam de volgende app binnen, “ik heb er nu een die is nog groter dan de vorige, als je zin hebt kom je maar even een paar foto’s maken. Kijk dat zijn nog eens berichten.

Doordat Teun alleen zat te vissen was het nog een groot avontuur om de vissen vanuit de rubberboot, in het donker te drillen en te landen. De fotograaf was in alle vroegte aanwezig om een paar foto’s te maken waarna de vissen weer hun vrijheid tegemoet konden zwemmen.
Zo zie je maar dat alle stekken vis blijven opleveren.