FCF en MTC Baits bundelen hun krachten

Op de Vinkeveense Plassen zullen in 2014 flink wat kwaliteitsbollen van MTC Baits te water gaan. In deze update vertellen we over het nieuwe aas en wat je dit jaar kan verwachten van FCF.

Flexible Carpfishing is een bedrijf wat is begonnen met een uit de hand gelopen hobby op het gebied van bootvissen op de Vinkeveense en Loosdrechtse plassen. Een organisatie die het mogelijk maakt om een onvergetelijk visavontuur aan te gaan doormiddel van een visvakantie in eigen land. Door de jaren heen is dit uitgebreid met Flexible Fishing products inclusief webshop. Het bedrijfspand waar ook de winkel van Flexible Fishing products zat gevestigd, werd ook gebruikt voor de productie van aas.

MTC Baits

Om ervoor te zorgen dat de klanten en het team van Flexible Carpfishing hun visserij kunnen uitvoeren, ontbrak er nog wel een goede aasrange. Een aasrange die zowel inzetbaar is op wateren zoals de Vinkeveense plassen, maar ook daarbuiten! Tijd voor een stap voorwaarts!

Samenwerking MTC Baits

Na goed overleg hebben we gekozen om samen te gaan werken met MTC Baits. Een aasbedrijf wat zich door de jaren heen heeft bewezen als één van de Nederlandse topbedrijven. Als een locomotief dendert dit bedrijf door het karperwereldje. En de resultaten liegen er niet om! MTC Baits is een ambitieus bedrijf met een down-to-earth benadering wat samenstelling, bereiding en productie van High Quality Freezerbaits en hookbaits betreft.

MTC Steamed Freezerbaits

De komende maanden zal ons team aan de slag gaan met de uitgebreide range van MTC. De winkel zal worden voorzien van een voorraad aas van bijna de gehele range aan producten van MTC baits. Deze zeer complete aasrange wordt behalve in de winkel ook in de webshop www.flexible-fishingproducts.nl verkocht.

Check dit filmpje van het bezoek van Freek aan MTC.

Ook zal de befaamde en originele “Snowgirl” vanaf dit moment gemaakt worden van MTC producten. Een nieuw jaar, nieuwe uitdagingen en dus ook een nieuwe samenwerking. Ons team van Flexible Carpfishing en MTC zijn er helemaal klaar voor, nu de watertemperatuur nog! Succes gegarandeerd!

Hou onze Facebook pagina in de gaten voor enkele fantastische acties en vroegboek kortingen!

Team Flexible Carpfishing