Frankrijk het beloofde land?

Toch een keer Frankrijk
Na een heerlijk vis jaar werden de vrijwilligers van Flexible-carpfishing getrakteerd op een week vissen in Frankrijk. De vissende Hollander en MTC-baits wilden deze reis sponsoren. De voorbereidingen gingen voorspoedig en het avontuur kon beginnen, drie auto’s een aanhanger en zes man sterk vertrokken we. Aangekomen op de bestemming waren de verwachtingen hoog gespannen.

Hoezo s’nachts geen vis?

Bij het meer werden we overrompeld door de schoonheid van de natuur, de spullen werden uitgepakt, de stekken verdeeld en de onderwatercamera’s op tactische plaatsen geplaatst. Het avontuur kon beginnen. De eigenaar vertelde ons dat we goed konden slapen omdat er nooit s ’nachts vis werd gevangen. Dat zullen we nog wel eens zien!! En jawel de eerste nacht wist Hans rond een uur al een bak van een schub te landen. Dat beloofde wat! Behalve dat in de nacht de temperatuur daalde, daalde ook de luchtdruk en de dagen erna werd er sporadisch vis gevangen.
Er werd wel gevangen

Wel kwamen er diverse mooi vissen voorbij de camera’s maar deze toonde op geen enkele manier interesse in wel aas dan ook. De rest van de week kwam hier geen verandering in. Tijdens het opruimen op de laatste ochtend wist Martin nog een mooie spiegel van 19 kg te landen.

Conclusie: dagen gereden, veel gevoerd, veel geslapen, niet spectaculair gevangen.
Geef mij maar Vinkeveen, maar ja ieder zijn ding!!

Martin met een mooie spiegel als afsluiterMooie afsluiter van de sessie