Onderwater met Flexible Carpfishing

Het was eindelijk zover na diversen mooie vissen gevangen te hebben met de producten van Flexible Carpfishing, mocht ik eindelijk kennis maken met de Vinkeveense plassen. Ik was hier zelf nog nooit geweest, vraag mij niet waarom, want bij aankomst keek ik mijn ogen uit. Wat een gigantische gebied! Ken je dat gevoel als je op een nieuw water komt en er kippenvel over je lijf loopt? Normaal gesproken heb ik dit alleen in het veel beloofde land Frankrijk en in de natuur gebieden die wij in ons kikkerlandje rijk zijn. Maar dit aanzicht deed wat met mij en dan te bedenken dat er zo bizar veel mooie vissen zwemmen, FRANKRIJK WAAROM ?? Ik kreeg hier meer dan een vakantie gevoel en dat zo dicht bij huis!

Tijd om te gaan vissen, op zo’n groot water zal je denken waar moet ik beginnen, hoe zal dit gaan de hoge golfen de hevige wind, gelukkig staat Freek de eigenaar van Flexible Carpfishing altijd voor je  klaar. Door de door hem opgedane jaren lange op dit water, kan hij je precies vertellen hoe en waar te vissen. En een hele mooie bijkomstigheid is, dat wij dit weekend visten op de stekken met de onderwater camera’s. Geweldig om vanaf je stoel te kunnen zien wat er op je stek gebeurt, de grote snoeken, de baarzen en de karpers! Geweldig om de natuur onderwater eens  live te kunnen zien. Check ook eens ons de Flexible Carpfishing youtube kanaal !!

Vinkeveense plassen wat een schitterend plons water!

 

Carpsquare

Hard aan de slag met de wifi cam omdat wij deze camera op de markt willen gaan brengen zodat iedereen straks kan gaan genieten van de beelden op zijn eigen stek. Is het team van Flexible Carpfishing dagelijks hard aan het sleutelen aan de camera. Zodat je vanaf je stek straks en dadelijk kan zien wat er onderwater gebeurd op je smartphone. Dit zullen wij gaan demonstreren op “Carpsquare” zorg dus dat je hier bij bent. Tevens kunnen jullie dit weekend alles aan ons vragen over de producten het water de botenverhuur enz enz.

 

Felicitaties

Als afsluiter wil ik Martin Boot een man die een hart heeft voor Flexible Carpfishing feliciteren met zijn 20 kilo vis! Weer iemand die zijn Nederlandse PR vast zet op over de 20 kilo in Nederland en in  op deze fantastische plassen!.

schitterende-20kg-schubkarper

Een schitterende 20kg schubkarper gevangen met de Snowgirl op de Vinkeveense plassen

Bij deze wens ik jullie allemaal een goede vangst!!!

Tight lines

Valentijn van Schooneveld