Record vis voor Engelse klant

Record vis Vinkeveen.

Een van onze Engelse klanten had de week van zijn leven na het vangen van een Record vis. Na de boeking van het Chalet bleek het chalet volledig verbouwd. De grote veranderingen zijn naast isolatie en cv voor de koudere maanden uit een tweepersoonsbed , tv, internet, een Hottub en nog vele ander luxe verbeteringen. Kijk op de site voor alle voorzieningen.

Stekkeuze

Omdat het Chalet niet de beste stek is om op karper te vissen boot Freek aan om een paar dagen op de Camingpod XL te gaan vissen. Dit bleek een uitstekend idee van er werden meerder mooie vissen gevangen waaronder deze Record vis van 60,6 lbs.

Schubkarper van 27,5 kg Record vis van 55 pond

Deze record vis is omgerekend 55 pond oftewel 27,5 kg!! Het is een oude strijder die al eens boven de 25 kg gevangen was maar nu op topgewicht. Het is nu wachten op de eerste vis van boven de dertig kilo of zou dit te ambitieus zijn?

De livestream

Voor de livestream hebben we al hele dikke vissen gezien die wellicht dit magische gewicht kunnen gaan halen. We zijn aan het kijken of we dit jaar de lifestream voor iedereen toegankelijk kunnen maken want het is echt waanzinnig om te zien hoe vissen zich gedragen, wennen aan voer en op verschillende weersomstandigheden reageren.

Met de onderwater camera systemen van www.jeffish.nl is het trouwens voor iedereen mogelijk om de vissen te observeren. Maar goed de record vis is een feit en de heren hebben dit heerlijk in de hottub kunnen vieren.

Top gevist heren