Sessie MTC succesvol met pb

Een succesvolle sessie en een nieuw pb voor een van de mannen van MTC.
41 pond zware machtige schub uit Vinkeveen.
Hiervoor hoef je niet naar Frankrijk.

Twee weken geleden werden wij door Barrie van MTC-baits gebeld of zij een paar dagen konden vissen in Vinkeveen. Deze sessie was ook bedoeld om de nieuwe bol te testen. De stek waar zij zouden gaan vissen werd de Mobile Pod die nog in de polder lag. Hoe succesvol kon het worden tegen de paai aan?

Het zou er om hangen want de meeste vissen moesten nog in de paai.

Rondom de Mobile Pod lag het vol met vis maar zouden deze ook interesse hebben om te eten? Het weer bleef stabiel en de mannen wisten een aantal prima vissen te vangen. Het was zeker niet makkelijk en alles werd dan ook uit de kast gehaald om de vis te verleiden, er werd naast boilies ok met de ZIG gevist, diverse pop-ups werden geprobeerd en ook de old school broodkorst werd tussen de lelies geposeerd.
Zoals vaker waren de mannetjes het eerst klaar en konden de verleiding niet weerstaan een aantal leuke vissen kwamen dan ook al snel op de kant.

Naast deze typische mannetjes kwamen er ook een aantal mooi dames in het net waaronder een prachtige spiegel en een puntgave schub. De sessie kon al succesvol genoemd worden zeken gezien de periode in het jaar.

Barrie met een prachtige spiegel Prima vis zou ik denken

De klapper moest nog komen, tussen de lelies op de korst een machtige schub voor Roy wat gelijk zijn pb werd.
41 pond schoon aan de haak! Zo is ook de eerste 20kg vis dit seizoen gevangen en eerder dan normaal! Normaal kunnen we de vis eind mei half juni op de plas verwachten maar doordat we nu met de Mobile pod naar de vis toegaan kan er eerder in het seizoen dus al goed gevangen worden. Proficiat mannen, goed gevist!

Wat een bak, ruim 20kg

Bij een nieuw pb hoort natuurlijk een emmertje water!