Terugblik Carpsquare 2013

Carpsquare Utrecht wederom groot succes!

In  weekend van 8 november stond het hele team van Flexible-Carpfishing als vanouds weer op de hengelsport en visbotenbeurs in Utrecht.  Deze keer niet alleen met onze vertrouwde boekingspartner “De Vissende Hollander” maar ook met ons nieuwste merk Pallatrax.

 

team-flexible-carpfishing-team-de-vissende-hollander

Flexible Carpfishing en De Vissende Hollander

De Vissende Hollander had natuurlijk weer diverse mooie visbestemmingen in het pakket waaronder natuurlijk ons water in Vinkeveen “de Vinkeveense plassen”.

Ook Pallatrax was aanwezig met een deel van hun assortiment. Met name de gedroogde schelpdiertjes konden de goedkeuring van vele vissers krijgen. Ook de super dikke Winter Almond glug dip is zeker een vernieuwend product wat tijdens onze test sessies al een vis van 23,5 kg opleverde!

In onze winkel  en webshop kunt u ons hele assortiment Pallatrax vinden.

WiFi onderwatercamera

Op onze stand stond ook een super koker met een kleine 2000 liter water waarin we onze WiFi onderwatercamera konden demonstreren.

flexible-carpfishing-koker-2000-liter

Super koker met een kleine 2000 liter water

De eerste dag hadden wat problemen met de WiFi in het gebouw en de vele bezoekers die hier gebruik van maakte maar Joel onze wonder techneut kon dit gelukkig oplossen. Op dit moment hebben we twee WiFi camera’s waarvan het laatste model behalve draadloos de beelden doorgeeft op je smartphone of tablet je deze hiermee ook kan bedienen.  Je kan de camera bijvoorbeeld via je telefoon laten draaien in het onderwaterhuis. Behalve 360 graden rond kun je ook nog eens omhoog en omlaag waardoor de vis volledig te volgen is. Dit zullen we dan ook op de volgende beurs laten zien. Houd Facebook in de gaten voor de vorderingen en eerste filmpjes die we hiermee maken.

Team Flexible Carpfishing

Uiteraard waren alle teamleden inclusief onze nieuwe testvissers aanwezig waaronder Valentijn Schooneveld, Jaap Elshout en Peter Vlasveld  om de bezoekers te informeren over onze XXL leaders en onze Flexible Carp Baits en natuurlijk de inmiddels beproefde en bekende “Snowgirl” .

impressie-stand-carp-sqaure-2013

Een kleine impressie van de stand

Herman Beekveld en Joop Butselaar konden dan ook met hun expertise de bezoekers van de stand voorzien van allerhande aas-tips en voerstrategieën. Ook knoopte Herman “Rigman” Beekveld terplekke leaders en onderlijnen naar wens van de klant.

joop-butselaar-boilie-consultant

Joop Butselaar brengt de jeugd iets bij over het juiste voer en de boilies van Flexible Carp Baits

Bij deze nogmaals iedereen bedankt, ook diegene die ik niet genoemd heb, die deze dagen weer tot een groot succes heeft weten te maken.

Freek Stevens

Onderstaand nog een aantal foto’s van ons op Carpsquare in Utrecht 2013