Campingpod XL

Vanaf de campingpod XL kunt u zowel de kop van een eiland bevissen, of juist het ruimere water. Alles is mogelijk en tegen een meerprijs (zie prijzen) extra bij te boeken! Als u gebruik wilt maken van een rubberboot, is deze ook te huren met motor en extra benzine, zodat u uw lijnen goed kunt uitvaren en uw kans vergroot om de vis goed te landen. Hierdoor adviseren wij ook dat u gebruik maakt van een boot. Deze mag uzelf meenemen, of deze kunt u van ons huren. Wij adviseren hier zeker het gebruik van een hand GPS om op het ruime water uw stek terug te vinden en op onze Hotspots te kunnen vissen.

Nu Boeken

Spiegelkarper Campingpod

Op deze vlonder staat een royale Campingpod XL (3 x 4 meter) welke voorzien is van 220 volt waardoor u telefoon accu’s en ander elektronica kunt gebruiken of op kunt laden. In de campingpod vindt u verder een koelkast en kookgelegenheid . Er is ook een chemisch toilet aanwezig.

Campingpod

Ook is de campingpod voorzien van verlichting. Binnen in de Campingpod kunnen met gemak twee stretchers staan waardoor u twee zeer comfortabele slaapplaatsen heeft. Deze stretchers zijn niet aanwezig. Overdag kunt gebruik maken van de aanwezige klaptafel met bijbehorende stoelen. Optimaal comfort op een optimale stek!

Martin Boot

Ga voor deze unieke beleving en maak kans op zware vis op groot water

IMG_8103

IMG-20160423-WA0004,

Extra comfort met afdekzijl

Extra comfort met afdekzeil

Ruimte genoeg voor twee strechters

Ruimte genoeg voor twee stretchers

Nu Boeken