Chalet omgebouwd tot luxe vakantiehuis

Afgelopen maanden is er hard gewerkt om het chalet om te bouwen tot luxe vakantiehuis.

Vangsten

Letterlijk bloed, zweet en tranen heeft Freek met zijn team in het chalet gestoken om het om te bouwen tot luxe vakantiehuis. De afgelopen jaren blijkt de stek bij het chalet niet de gewenste vis op te brengen als verwacht. Ja er wordt wel vis gevangen maar niet in de gewenste aantallen en formaten. Uiteraard zijn er uitzonderingen en de aanhouder wint maar er werden vooral wat kleinere vissen en veel brasem gevangen. De brasems zijn overigens wel van reusachtige afmetingen.

jeugdkamp vis water

Het chalet

Doordat het chalet op een landtong staat kan het natuurlijk niet van plaats veranderen wat alle andere stekken wel kunnen. Door het chalet nu om te bouwen tot luxe vakantiehuis is het wel een heel mooi plekje geworden om met je geliefde  een weekend of week door te brengen. Fantastische uitzicht, ongelofelijk romantisch en je kunt er natuurlijk gewoon heerlijk vissen!

Binnen en buiten

Wat is er allemaal veranderd? Als eerste is de vloer geïsoleerd en licht er een mooie laminaatvloer in. Als tweede is er nu centrale verwarming waardoor het het hele jaar een heerlijke behaaglijke plek is. Om het chalet staat nu een schutting waardoor je alle privacy hebt en evt. een hond mee kan nemen. Ook liggen er nu vlonders rondom en langs de waterkant waardoor je ook met slecht weer met schone voeten naar binnen en buiten kunt.

Verder staat er nu een comfortabel tweepersoonsbed, is er Wifi, televisie enz. Uiteraard een apart toilet en douche met warm en koud water. Ook is er een kano waarmee je heerlijk de plassen kunt verkennen. Het is eigenlijk te veel om op te noemen.

Hottub

Als absolute hoogtepunt staat er een grote hout gestookte hottub naast het chalet met uitzicht over het water. Kunt u het zich al voorstellen, met uw vrouw of vriendin een weekend vissen en af en toe lekker in de hottub met een verkoelend drankje?

Hottub vinkeveen Heerlijk relaxt in de hottub.

Combi

Voor de fanatieke karpervisser is er ook de mogelijkheid om naast het chalet ook de campingpod xl te huren waardoor u met bijv. twee stellen kunt gaan. De mannen (of vrouwen) ’s nachts op de campingpod om hun Pb te verbeteren en de vrouwen heerlijk relaxt in het chalet op misschien 50 meter afstand. Dit is echt uniek in Nederland! Ook in de campingpod XL heeft u stroom en een koelkast en gasstel tot uw beschikking. Verder staan er twee bedden in. Voor boekingen kunt u ook bij http://www.devissendehollander.nl terecht.

Campingpod XL Groot water vissen[/caption]