Onderwater Video’s

We hebben vanuit Flexible Carpfishing een eigen “you tube kanaal” en een “Facebook account” waar u, buiten de site, terecht kunt voor alle videomateriaal en de laatste nieuwtjes. Er worden regelmatig nieuwe onderwater video’s, filmpjes en nieuws items geplaatst. Onderstaand vindt u een drietal schitterende voorbeelden.

Meer video's Boekingsformulier
Vinkeveense Plassen Carpcrossing Lake special

Vinkeveense Plassen Carpcrossing Lake special.

Eind juli 2013, vertrokken Peter Vlasveld en Peter van der Pol naar Vinkeveen om een 4-daagse sessie te vissen op De Vinkeveense Plassen. Wat zij niet konden weten, is dat ze begonnen aan een meer dan bizarre sessie!

Een sessie waarin zij alles hebben meegemaakt wat je mee kan maken op een bootsessie in eigen land. Aankomen bij 30 graden met oostenwind en vertrekken met een stevige zuidwester. Een weeromslag meemaken waar het KNMI een code Oranje voor had uitgegeven. Gevolgd door een nacht met code geel, een omslag die veel stof deed opwaaien…

In deze film zien jullie hoe zij een bizarre sessie meemaken op de Vinkeveense Plassen op onze boot. Het onweer, een interview, de sfeer, de storm en de vangsten, het zit er allemaal in! Dus ik zou zeggen, ga ervoor zitten, en zet je geluid hard…

Complete Karper drill onder- en boven water.

Schitterende beelden in HD kwaliteit!

Van de aanbeet onder water tot het landen van de vis boven water.

Caught in the Act

Caught in the Act trailer.

In deze DVD word je meegenomen naar één van Nederlands grootste openbare wateren. Gedurende een driedaagse ontdekkingsreis met zowel boven als onderwatercamera’s komen onder meer diverse aaspresentaties, rigs en loodsystemen onder het kritische oog van de camera te liggen.

De uitermate verrassende, boeiende en leerzame beelden zijn voorzien van kritisch commentaar door een aantal bekende karpervissers zoals Joop Butselaar, Martin Post, Koen Koops en Freek Stevens. Gulzige spiegels, explosieve schubs en de enorme impact van een weersverandering komen haarscherp in beeld. Ervaar de spanning en aanschouw hoe karpers tot ver over de veertig pond in het zicht van de camera worden verleid.