Karpervissen vanaf de Mobile Pod

Mobile Pod overzicht polder boven

Mobile Pod, de verplaatsbare stek. In het voorjaar ligt deze bijvoorbeeld in de polder om de vis op te vangen en in de zomer op de plas.Karpervissen vanaf de Mobile Pod, avontuurlijk vissen met comfort.

Bijna 20 kilo met nog ruite voor meer!

De Mobile Pod

De Mobile Pod is een gelijke accommodatie als de Camping Pod XL aleen in de normale uitvoering. De Mobile Pod staat op een vlot van 3 bij 6 meter en is zoals de naam al doet vermoeden mobile. Afhankelijk van het seizoen en weersomstandigheden wordt de mobile pod naar de meest strategische plek gevaren waardoor u altijd op een op dat moment beste stek vist! Karpervissen vanaf de Mobile Pod per boeking op een op dat moment beste stek! Let op: tijdens de sessie ligt de Mobile Pod op een stek en wordt niet verplaatst.

Kogel rond

Mobile Pod, mobile zoals de naam zegt.

In het voorjaar zullen we dus ook de aangrenzende polder kunnen bevissen. wel dient u een rodpod mee te nemen daar u op een vlonder zit. Indien u minder ervaring heeft of alleen wilt gaan vissen, raden wij u aan om voor minimaal 6 a 12 uur een visgids in te huren. Uiteraard bij nog minder ervaring, lijkt het ons verstandig dit te verlengen met 6 a 12 uur. De visgids zal u de fijne kneepjes van het bootvissen op open water bijbrengen en u uitleggen hoe wij onze materialen gebruiken.

Alle ruimte en comfort

 

De Mobile Pod is uitgerust met

  • ruimte voor twee stretcher &  2x zwemvesten
  • 1x brandblusser
  • Chemisch toilet
  • Koelkast
  • Gasstel, fluitketel en pannen

 

Visgids Freek Stevens

Wie droomt er nu niet van om hier een karper te vangen? En wat voor karpers zijn er mogelijk? Geregeld worden er vissen geland over de 20 kg met behulp van onze teamleden van Flexible Carp Fishing. Ook is er één een fanatiek duiker en mag graag met de onderwatercamera aan de slag om de wonderbaarlijke karpers hun gang te zien gaan. Hierdoor weet hij meestal waar de vis zich ophoud. Veel van zijn werk vindt u dan ook op Youtube Flexible Carp Fishing.

 

Vinkeveense Plassen

De ‘Vinkeveense Plassen’ zijn een 3tal aan een gesloten plassen van totaal 1000 hectare kristal helder water. Vroeger werd er op de plassen veen gewonnen. Vandaar dat er allerlei landtongen en eilandjes zijn ontstaan.

Je vind er diepe delen, ondiepe delen, overhangende bomen, lelie velden, grote stukken bezaaid met wier en giga plateaus bezaaid met mosselbanken.

Het bestand aan vis is zeer divers. Naast natuurlijk de schub karpers, spiegel karpers en graskarpers, vind je op de Vinkeveense Plassen ook een groot bestand aan voorn, brasem, baars, snoek en snoekbaars.

Het is absoluut geen makkelijk water. Mede door de plantengroei en het heldere water is het zeer belangrijk dat je voldoende tijd besteed aan het zoeken waar je het aas het beste neer kan leggen. Hierbij is een waterkijker zeker een handig hulpmiddel dat eigenlijk niet in de uitrusting mag ontbreken. Zo kan je zien waar je haakaas exact komt te liggen. Precies in dat kale plekje tussen het wier, of op het randje van de mosselbank onder de uitstekende boom.

Ook kan het in de zomer, en zeker met het mooie weer, behoorlijk druk zijn met bootjes die af en aan varen. Dus het uitleggen van de lijnen kan je dan het beste doen op de rustigere momenten. Ben je hier een beetje handig in geworden kan het natuurlijk ook makkelijk tussen de boten door, maar een beetje kunde komt er dan wel bij kijken. Vergeet natuurlijk vooral geen toplood mee te nemen want is een must op dit water.

Toch is er natuurlijk niets mooiers om dan een dril op het grote water mee te maken. Meestal oer oude en enorm sterke schubs en spiegels die het uiterste van je hengel vragen. Met je boot achter de vis aan omdat deze zich anders in het wier vast zwemt. De hengel over de rand van de boot met de top het water in en een langzaam tikkende slip. Langzaam verplaatst de boot zich mee met de hard vechtende vis. Tot je dan vanaf het diepe de eerste schim van je opponent ziet verschijnen. Steeds duidelijker word het beeld van die krachtpatser die jou al 10 minuten over het water voort trekt. Tot zij zich uiteindelijk op haar zij gewonnen geeft en langzaam over de netkoord glijdt. Fantastisch avontuur. Dat is de beloning van een geslaagde vis sessie op Vinkeveen.

plattegrond-Vinkeveense-Plassen

Prijzen Mobile Pod:

* De Mobile Pod word alleen verhuurd bij minimaal 2 vissers en maximaal 2 vissers.
1 visser en 1 gast is ook mogelijk, echter blijft de prijs ongewijzigd.
* Inclusief derde hengel en nacht visvergunningen, parkeer & schoonmaakkosten, toeristenbelasting a 1.30 p.p.p.d
* Borg €100,- op locatie contant betalen.

Bereken de totale prijs van uw vakantie incl. alle bijkomende kosten, btw en toeslagen (excl. 20,- reserveringskosten icl. btw):

 

Extra opties: te huur

De huurprijs voor een week is het betreffende bedrag keer 2.
Op Vinkeveen zijn veel opties mogelijk voor het huren of kopen van producten, informeer via contact voor alle mogelijkheden.

Onderstaande bedragen zijn per weekend of midweek.
Rubberboot incl. benzine motor en 1 tank benzine € 75,-
12 uur visgids met boot € 200,-

Vermeld gewenste extra opties in het opmerkingen veld bij uw reservering.

* Weekend vrijdag t/m zondag aankomst 16:00 uur, vertrek 16:00 uur
* Midweek maandag t/m donderdag aankomst 16:00 uur, vertrek 16:00 uur
* Week vrijdag t/m donderdag aankomst 16:00 uur, vertrek 16:00 uur

* De Mobile Pod word alleen verhuurd bij minimaal 2 vissers en maximaal 2 vissers.
1 visser en 1 gast is ook mogelijk, echter blijft de prijs ongewijzigd.
* Inclusief derde hengel, nacht visvergunningen, parkeerkosten, toeristenbelasting €1,30 P.P.P.D